Tarih Door, Çelik Kapı, Tamir Hizmetleri, Recep Tarih, 0533 811 63 42

Resim
..::  Tarih Door, Çelik Kapı  ::..     Recep Tarih 0 533 811 63 42 HER MARKA MODEL ÇELİK KAPI TAMİRİ HİZMETİ www.hedefbilgitoplumu.com Çelik Kapı Tamiri İstanbul Servis Bölgelerimiz Acıbadem Çelik Kapı Tamiri servisi Altunizade Çelik Kapı Tamiri servisi Anadolu Çelik Kapı Tamiri servisi Arnavutköy Çelik Kapı Tamiri servisi Ataşehir Çelik Kapı

Proxy Nedir? Ücretsiz ve Güvenli Proxy Hizmeti

 



İnternette Daha Özgür Şekilde Dolaşmamızı Sağlayan Proxy Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır?

"Vekil sunucu" ya da "ara sunucu" olarak da bilinen Proxy, bağlanmak istediğiniz siteye başka bir kanal kullanarak geçmenize yarayan bir araçtır.

Kişisel veriler çok değerlidir. Bu sebeple Proxy sayesinde çevrimiçi izlenmeden kurtulabilirsiniz.

Daha özgür ve güvenli bir platformdan İnternete bağlanmak için siz de Proxy kullanımını tercih edebilirsiniz. 

Turkey Proxy

proxy address: hedefbilgitoplumu.com Proxy Port: 443


Vekil sunucu veya yetkili sunucu, (İngilizce: İngilizce: proxy server veya yalnızca İngilizce: proxy ) İnternet'e erişim sırasında kullanılan bir ara sunucudur. Bu durumda, örneğin bir ağ sayfasına erişim sırasında doğrudan bağlantı yerine:

Tarayıcı vekil sunucuya bağlanır ve hangi sayfayı istediğini söyler Vekil sunucu gerekiyorsa o sayfaya bağlanır ve içeriği alır Vekil sunucu tarayıcıya içeriği gönderir

Bilgisayar ağlarında, bir vekil sunucu diğer sunuculardan kaynakları isteyen istemcilerin talepleri için bir aracı olarak davranan sunucudur. Bir istemci vekil sunucuya bağlanır, bazı servisler ister, örneğin bir dosya, bağlantı, ağ sayfası veya farklı bir sunucudan uygun diğer kaynaklar gibi ve vekil sunucusu, kolaylaştırmak ve karmaşıklığını kontrol etmek için bir yol olarak talebi değerlendirir. Bugün birçok vekil, ağ vekilleridir.

Vekil sunucu, İnternet'e erişim sırasında ara makine olarak kullanılan makinedir. İnternet'e erişim sırasında vekil görevi görürler. İnternet'e erişim sırasında direkt bağlantı yerine bu tür bağlantılar üzerinden bağlanılır ve ana bağlantıyı isteyen makine geçici olarak kimliğini gizleyebilir. Çünkü İnternet'e bu makineler üzerinden bağlanıldığından karşı tarafın, bağlanan makineyi değil üzerindeki vekil sunucuyu görecektir. Bu tür makineler son zamanlarda özellikle hackerlar tarafından kimlik gizlemek için pek tercih edilmiyor. Daha çok ülke kısıtlaması olan sitelere giremeyen kullanıcıların bu yöntemi kullanarak İnternet'e girebilmesi gibi. Örneğin Türkiye'de YouTube'un kapalı olduğu dönemde bu yöntem üzerinden girilebilmesi gibi.

Turkey Proxy

proxy address: hedefbilgitoplumu.com Proxy Port: 443

 

Peki Proxy ne işe yarar?

Proxy kullanarak engellenmiş sitelere girebilir, internette daha hızlı ve güvenli dolaşabilirsiniz. Bazı Proxy'lerin amacı internette kimliği gizlemekten ziyade filtreleme/zararlı sitelere girişi engelleme ya da bant genişliğinden tasarruf ederek veri akışını hızlandırmaktır.  Bireysel faydalarının yanında şirketler için de faydaları vardır. Şirket içinde gizli kalması gereken dökümanlar gibi bilgisayarda oluşturulabilen ve internette paylaşılabilen her şey için ekstra güvenli bir ortam sunar.    

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Küçükçekmece Bölgesi Karot Hizmeti ☎️ 0 534 925 97 46 ☎️

Edirne Oto Çekici ve Oto Kurtarıcı 7/24 Yol Yardım Hizmeti

✨ Oto Çekici, Araç Kurtarıcı, Yol Yardım Hizmeti 🚨

Karotçu, Beton Delme, Beton Kesme, Beton Kırma, 0 534 925 97 46, Ömer Akar

Babaeski oto çekici ve oto kurtarıcı 7/24 yol yardım hizmeti

Küçükçekmece Karotçu Beton Delme ☎️ 0 534 925 97 46 ☎️

Tarih Tarım Kırklareli Kurtarıcı ☎️ 0 542 737 03 52 ☎️

ChatGPT Nedir? nasıl kullanılır?

Tarih Door, Çelik Kapı, Tamir Hizmetleri, Recep Tarih, 0533 811 63 42