Tarih Door, Çelik Kapı, Tamir Hizmetleri, Recep Tarih, 0533 811 63 42

Resim
..::  Tarih Door, Çelik Kapı  ::..     Recep Tarih 0 533 811 63 42 HER MARKA MODEL ÇELİK KAPI TAMİRİ HİZMETİ www.hedefbilgitoplumu.com Çelik Kapı Tamiri İstanbul Servis Bölgelerimiz Acıbadem Çelik Kapı Tamiri servisi Altunizade Çelik Kapı Tamiri servisi Anadolu Çelik Kapı Tamiri servisi Arnavutköy Çelik Kapı Tamiri servisi Ataşehir Çelik Kapı

ChatGPT Nedir? nasıl kullanılır?

 


Günümüzde yapay zekâ alanında geliştirilen teknolojiler sayesinde insan gücünün yerini bilgisayarlar aldı. Özellikle son zamanlarda teknoloji dünyasında yankı uyandıran yapay zekâ sohbet uygulaması olan ChatGPT, gündeme oturmayı başardı. Bununla birlikte uygulama, en merak edilen konulardan biri haline geldi. İşte bilmeyenler için ChatGPT nasıl kullanılır ve ne işe yarar?

ChatGBT nasıl kullanılır?

ChatGPT, insan dilini anlayabilen ve oldukça ayrıntılı bir şekilde metinler üreten yapay zekâ sohbet robotu olarak karşımıza çıkıyor. San Francisco merkezli araştırma şirketi olan OpenAl tarafından geliştirilen ChatGPT’nin yapabilecekleri ise neredeyse sınırsız. 

Yapay zekâ tabanlı sohbet robotu olan ChatGPT kullanımı ise belirli bir süre boyunca ücretsiz olarak yer alıyor. Robotu kullanmak için ise 18 yaşından büyük olmanız ve OpenAl üzerinden bir kullanıcı hesabı oluşturmanız yeterli oluyor.

Aşağıda yer alan adımları takip ederek ChatGPT sohbet robotunu kullanabilirsiniz:

  • Öncelikle “openai.com internet sitesine gidin.
  • Sonrasında eğer OpenAl üyeliğiniz varsa giriş yapın. Hesabınız yoksa “Sign up” kısmından üye olun.
  • Son olarak da hesabınıza giriş yaptıktan sonra açılan ekrandan ChatGPT’yi kullanmaya başlayın. 
  • ChatGBT ne işe yarar?

    Farklı soruları cevaplamadan, sevdiğiniz birine mektup yazmaya, ürün tavsiyesi almadan yakınınızdaki satıcıları öğrenmeye kadar sayısız işi ChatGPT tarafından halletmeniz mümkün. Bunun yanı sıra bu ürün geniş bir veri havuzuna sahip olmasıyla da dikkat çekiyor. Bunun için de kullanıcıların tercihlerine uygun olarak kişiselleştirilen sonuçlar yer alıyor. Bundan dolayı da ChatGPT, sizin için hikâye, şiir, müzik, kod vb. içerikler üreterek özgün oluyor.

    Bu sohbet robotu hem bilgi hem iş hem de eğlence alanlarında fayda sağlamanıza yardımcı oluyor. Ayrıca ChatGPT’den istediğiniz zaman öneri almanız da mümkün. Bu öneriler içerisine çeviri desteği, ödev yardımı veya kod yazımı gibi destekler yer alıyor. ChatGPT, özellikle işletmelerin işine yarayacak gibi duruyor. Bu da müşteri desteği, yönetim veya optimizasyonlar ilgili destekleri içeriyor.

    Ücretli ChatGPT Professional hizmeti geliyor 
    OpenAI tarafından geliştirilen ve son dönemde çok ses getiren ChatGPT için bu sefer “Professional” sürümü gündemde. 
    Yapay zekayı ücretli hale getirecek “Professional”, firmaya göre şu aşamada “deneysel” bir deneme olarak kullanılacak ve satın alan herkesin her zaman erişimine açık olacak. Yani herhangi bir bekleme durumu olmayacak versiyon, OpenAI tarafından verilen sınırlı sayıda bilgiye göre daha hızlı çalışacak ve daha fazla cevap sunabilecek. OpenAI, Discord üzerinde yayınladığı bir mesajda ChatGPT’den nasıl para kazanılacağını düşünmeye başladıklarını duyurdu ve şunları aktardı: “Amacımız hizmeti geliştirme ile çalışır tutmaya devam etmek ve bunun için para kazanmak uzun vadeli uygulanabilirliği sağlamak için düşündüğümüz yollardan birisi. Bu konuda geri bildirim almak için bazı kişilerle görüşmek istiyoruz.” ChatGPT Professional henüz ne zaman çıkacak bilinmiyor ancak şu an başlatılacak pilot programa katılım için buradan sıraya geçilebiliyor. 
    ChatGPT sistemine bu aralar Microsoft çok fazla ilgi duyuyor. OpenAI’ın uzun süreli yatırımcısı olan yazılım devi, dün çıkan habere göre şirkete bir 10 milyar dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Ondan önce Microsoft’un yapay zekanın bazı özelliklerini hiç kullanılmayan Bing arama motoru içerisine entegre etmek istediği aktarılmıştı. Bu sayede Google karşısında hiçbir zaman öne çıkmayan Bing’i kullanılır hale getirmeyi hedefleyen Microsoft, geçtiğimiz günlerde ortaya çıktığı kadarıyla bu konuda başka planlar da yapıyor. GPT’nin bazı özelliklerini Bing’e ekleme konusunda uzun yıllardır beklediği aktarılan Microsoft, dün ortaya çıkan iddialara göre altyapıyı Word, Outlook ve PowerPoint içerisine entegre etmek de istiyor. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar

Küçükçekmece Bölgesi Karot Hizmeti ☎️ 0 534 925 97 46 ☎️

Edirne Oto Çekici ve Oto Kurtarıcı 7/24 Yol Yardım Hizmeti

Proxy Nedir? Ücretsiz ve Güvenli Proxy Hizmeti

✨ Oto Çekici, Araç Kurtarıcı, Yol Yardım Hizmeti 🚨

Karotçu, Beton Delme, Beton Kesme, Beton Kırma, 0 534 925 97 46, Ömer Akar

Babaeski oto çekici ve oto kurtarıcı 7/24 yol yardım hizmeti

Küçükçekmece Karotçu Beton Delme ☎️ 0 534 925 97 46 ☎️

Tarih Tarım Kırklareli Kurtarıcı ☎️ 0 542 737 03 52 ☎️

Tarih Door, Çelik Kapı, Tamir Hizmetleri, Recep Tarih, 0533 811 63 42